Stel onbeperkt vragen over je scriptie

“Te weinig praktische hulp. Niet deskundig. Onbereikbaar. Druk druk druk.” Herken jij dit? Dit zijn de meest voorkomende uitspraken van afstudeerders als je ze bevraagt over hun mening over de scriptiebegeleider. Goed nieuws als jij (post) hbo-student bent in media, communicatie of online marketing. Want dan kan je bij mijn scriptiebureau terecht voor scriptiehulp en samen zorgen we er voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Stel mij onbeperkt je vragen en ik begeleid je door inhoudelijke vraagstukken heen, zoals het formuleren van een probleemstelling, de centrale vraag en de daaruit afgeleide deelvragen. Ook het selecteren en op waarde schatten van literatuur voor het theoretisch kader en het kritisch vergelijken daarvan zijn activiteiten waarbij ik je goed bij kan helpen. Daarnaast zijn de verantwoording van je methodiek; het duiden van resultaten en het ontwikkelen van een stevig advies aan je opdrachtgever onderdelen waar je mij voor kunt inschakelen. Natuurlijk help ik je bij het maken van een planning en het aanbrengen van structuur en samenhang. Ik ontvang je graag op het scriptiebureau in Wolfheze of via Skype. Aarzel niet langer en maak vrijblijvend een afspraak.

Graag tot snel!

Indira Reynaert.

Auteur: Indira Reynaert

Research Consultant, PhD Candidate, Conversational Marketing, Chat, Voice, AI