Help mijn scriptiebegeleider is te druk!

“Te weinig praktische hulp. Niet deskundig. Druk druk druk. Onbereikbaar.” Herken jij dit? Dit zijn de meest voorkomende uitspraken van afstudeerders als je ze vraagt naar hun mening over hun scriptiebegeleider. Goed nieuws als jij afstudeerder bent in media, communicatie of online marketing, want dan kan je bij mij terecht voor scriptiehulp en zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen.

Deskundig, praktisch en bereikbaar

Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben in zowel het onderwijs als in het veld, durf ik te zeggen dat ik deskundig ben en praktisch. Door in beide werelden ervaring op te doen, kan ik afstudeerders begeleiden naar een sterk inhoudelijke relevante scriptie, dat voldoet aan de eisen van de opleiding alsmede de wensen van de opdrachtgever. Met mijn scriptanten communiceer ik op verschillende manieren. Soms via mail, soms via facebook messenger, Skype of Whatsapp. Ik antwoord in de regel binnen 10 minuten en ben goed bereikbaar.

Onbeperkt scriptiehulp

Voor het gemak heb ik maandpakketten samengesteld, waarmee je mij onbeperkt je scriptievragen kunt stellen tot wel drie maanden. Ik begeleid je dan door inhoudelijke vraagstukken heen, zoals het formuleren van een probleemstelling, de centrale vraag en de daaruit afgeleide deelvragen. Ook het selecteren en op waarde schatten van literatuur voor het theoretisch kader en het kritisch vergelijken daarvan zijn activiteiten waarbij ik je goed kan helpen. Daarnaast zijn de verantwoording van je methodiek; het duiden van resultaten en het ontwikkelen van een stevig advies aan je opdrachtgever onderdelen waar je mij ook voor kunt inschakelen. Natuurlijk help ik je bij het maken van een planning en het aanbrengen van structuur en samenhang. Ik ontvang je graag op het scriptiebureau in Wolfheze of via Skype. Aarzel niet langer en maak vrijblijvend een afspraak.

Graag tot snel!

Indira Reynaert

Auteur: Indira Reynaert

Research Consultant, PhD Candidate, Conversational Marketing, Chat, Voice, AI