Haal méér uit je stagiairs!

Een stagiair(e) met een goed beroepsproduct is veel waard voor je organisatie. Helaas komt het regelmatig voor dat een afstudeerder vastloopt bij de vertaling van de managementvraag naar een centrale onderzoeksvraag. Dit is meestal te wijten aan gebrek aan ervaring en parate kennis van het beroepenveld. Daarnaast moet het onderzoek voldoen aan de eisen van de opleiding. Hierdoor kunnen de aanbevelingen en adviezen in de scriptie vaak niet toereikend of niet toepasbaar genoeg zijn voor in de praktijk. Dit is jammer, want een stagiair kost tijd en geld.

Tutor

Door Jammed in te zetten als tutor voor het stagebedrijf en de afstudeerstagiair wordt veel meer uit het beroepsproduct gehaald. Jammed begeleidt gedurende de gehele afstudeerperiode de onderzoeker naar een concreet, strategisch en operationeel advies, wat direct toepasbaar is in de organisatie.

Hoe werkt het?

Het stagebedrijf sluit een abonnement af voor een bepaalde tijd. Dit is afhankelijk van de lengte van de stage. Zo kan men kiezen voor een Tutor Basispakket van 3 maanden of een Tutor Pluspakket van 6 maanden. Zowel de stagiair als het stagebedrijf kan beroep doen op de tutor. In de praktijk komt dit neer op maximaal 4 uur per week aan ondersteuning.

Tutor Basispakket: € 1.050,- (ex.btw)
Tutor Pluspakket: € 2.150,- (ex.btw)

Contact

Interesse in een kennismakingsgesprek? Heel graag! Dat kan via het telefoonnummer +31 (0) 6 534 80 875 of via het contactformulier. Tutor Indira Reynaert zal dan binnen één uur contact opnemen.