Schrijfbegeleiding

Als schrijfbegeleiders coachen de tutoren van Paper Jam lerende professionals en promovendi die het schrijven willen verbeteren. Samen bekijken we hoe je het schrijven aanpakt en wat dat oplevert. Als dit niet optimaal is, bekijken we waardoor dat komt en gaan we dit oplossen.

Een efficiënter schrijfproces

Hoe ga je het schrijftraject aanpakken? Samen met je tutor maak je een stappenplan dat tijdens het hele proces houvast biedt. Als je vast loopt in het proces, gaan we oplossen hoe je de blokkade kunt doorbreken.

Een heldere vraag en structuur

Wil je je onderwerp afbakenen tot een specifieke vraagstelling of lukt het niet goed alle informatie in een logisch verband te presenteren? Hier gaan we samen mee aan de slag.

Overtuigender argumenteren

Zijn je argumenten niet duidelijk of niet overtuigend genoeg? We geven je tips, suggesties en handreikingen waarmee je je argumentatie kunt verbeteren. Dat kan er ook toe leiden dat de keuzes die je in je onderzoek gemaakt hebt, duidelijker op papier komen te staan.

Stijl

Wanneer je de stijl van je tekst academischer of juist zakelijker wilt maken, kijken we naar de formuleringen en factoren als precisie en opbouw.

Betere alinea’s

Misschien wil je graag weten hoe een goede alinea opgebouwd is. Of wil je juist de verbanden tussen de verschillende alinea’s duidelijker maken aan de lezer. Ook hier gaan we samen naar kijken.

Schrijfbegeleiding kost €59,- per uur (ex. btw).